Loading...
Manikir i Pedikir2018-12-13T22:27:51+00:00

Najbolji manikir i pedikir u Beogradu

Vratite sjaj vašim noktima

Medju mnogobrojnim uslugama nudimo i usluge pedikira i manikira. Svakoj ženi posvećujemo maksimalnu pažnju, brinući o njenim željama i higijeni koja nam je na prvom mestu.

Zato vam predstavljamo kraljevski pedikir. Na vama je samo da se opustite i prepustite se našem stručnom osoblju koje brine o higijeni i estetici vaših stopala i noktiju. Pedikir podrazumeva kupku prijatnog mirisa, estetsku obradu stopala i noktiju, piling, masažu i lakiranje noktiju. Tokom pedikira, možete se opredeliti za klasičan ili trajni lak koji se otapa u acetonu, ne šteti nokatnoj ploči i ne podstiče stvaranju promena na istoj.

Budući da biramo samo najbolje, odlučili smo se za proizvode iz linije Shellac i Vinylux vodećeg američkog brenda CND (Creative Nail Design). U tretmanima pedikira i manikira koristimo Shellac trajne lakove na bazi smole.

Shellac lak se nanosi u tankim slojevima, njegova postojanost ide i do dve nedelje, suši se odmah po nanošenju pomoću led lampe i što je najvažnije, ne oštećuje prirodan nokat (s obzirom da ne zahteva turpijanje). Njegovo skidanje je takođe lako i jednostavno.

Vinylux lakovi ne zahtevaju base coat (podlak) već se nanose direktno na prirodni nokat, brzo se suše i imaju dugotrajan efekat, ne narušavajući sjaj i kvalitet prirodnog nokta.

U okviru spa usluga , kao i različite masaže i negu lica, celog tela, stopala i ruku. Spa relaksacija je dobar način da se opustite nakon napornog dana i pružite svom telu negu kakvu zaslužuje.

Nalazimo se u centru Beograda, na Autokomandi, između Vračara, Dedinja, Senjaka i Voždovca, a za Vas smo dostupni od ponedeljka do subote od 10h do 21h i nedeljom od 11 do 19h.

Pogledajte sve usluge manikira i pedikira koje nudimo ispod i javite nam se da zakažete tretman.

Pogledajte više radova na našem instagram profilu

Lokacija

KONTAKT

TELEFON

+381605577892

ADRESA

Neznanog Junaka 29a,
Dedinje Beograd

RADNO VREME

PONEDELJAK SUBOTA

10:00 ~ 21.00

NEDELJOM

10:00 ~ 21.00